Universitet och college som erbjuder möjlighet till praktik

Du har säkert hört talas om studenter som gör praktik (internship) som en del av sina universitetsstudier. Många studenter är intresserade av just internship eftersom att det är ett perfekt tillfälle att testa på sina kunskaper från utbildningen i verkliga livet och få värdefulla erfarenheter inför arbetslivet. Men var hittar man internship utomlands? Det besvarar vi här..

Vilka skolor erbjuder internship?

Ett flertal av Blueberrys skolor erbjuder studenter möjlighet att göra internship som en del av utbildningen. Du kan då få hjälp av ditt college eller universitet att hitta en parktikplats som passar till den utbildning du studerar. Exempel på skolor som erbjuder möjlighet till praktik är:

Andra exempel är Regent’s University och University of California Los Angeles där studenter som läser vissa utbildningar kan få hjälp med att hitta internship. På vissa universitet kan även studenter välja att lägga till en termin med internship efter sina studier, exempelvis på Monash University Malaysia, University of California Berkeley eller University of California Irvine.

Johanna Geidebäck

Previous Digital Media Coordinator