Då är utlandsstudier på William Blue College of Hospitality Management något för dig!

William Blue College of Hospitality Management beläget i soliga Sydney, Australien är en ledande skola för utbildningar inom Hospitality Management, Culinary Management och Tourism. Hit kommer studenter som vill få det bästa av en utbildning inom Hospitality och Tourism och bli väl förberedda inför arbetslivet!

Internationellt rykte

William Blue College of Hospitality Management har ett gott internationellt rykte bland stora aktörer på marknaden och många studenter får jobb inom sitt område direkt efter avslutad utbildning. Skolan har moderna lokaler och små klasser som gör att alla studenter får möjligheten att synas och utvecklas till sin fulla potential.

Fine Dining restaurang

För att studenterna på William Blue ska få praktiska färdigheter som de kan använda sig av på arbetsmarknaden så har William Blue sedan många år tillbaka öppnat en egen restaurang i turistkvarteren The Rocks i Sydney. Hit kan ca 70 gäster komma och äta och ta del av en Fine Dining upplevelse helt drivet av William Blues studenter.

Campus i centrala Sydney

Studera på William Blue College of Hospitality i Sydney på blueberry.nu

William Blue College of Hospitality Management har ett oslagbart läge i centrala Sydney med campus som delas med systerskolorna APM College of Business & Communications och Billy Blue College of Design. Campuset ligger i charmiga och historiska The Rocks ett stenkast från Sydneys Central Business District, Sydney opera House och Sydney Harbour Bridge. Här studerar du mitt i smeten bland turism och restauranger av olika slag, perfekt för din utbildning!

Praktik och arbete under studierna

Studera hospitality utomlands

Som internationell student har du möjligheten att jobba under studietiden i Australien samt att du med support från William Blue har möjligheten att hitta jobb eller starta eget efter avslutad examen. Under dina studier ingår även betald praktik för att du ska få mycket erfarenheter och rätt förutsättningar inför arbetslivet. William Blue samarbetar med många restauranger och företag och de erbjuder praktikplatser på över 80 globala företag inom turismbranschen!

Studera management med olika inriktningar

Som internationell student har du möjlighet att studera en Diploma, en Associate Degree eller en Bachelor Degree inom Business men med inriktningar på Hospitality Management, Culinary Management eller Tourism Management. Utbildningarna är på ett, två eller tre år och studenter har möjlighet att påbörja en utbildning för att sedan byta om man inser att man vill ha en längre eller kortare utbildning.

Alla William Blues utbildningar ger studenter kunskaper inom business och marknadsföringskurser tillsammans med HR och ledarskap för att få en komplett utbildning för branschen i Australien så väl som resten av världen.

I utbildningarna inom Hospitality Management ligger stort fokus på business, vilket är en central del av hospitality och ger dig en bred grund att stå på. Inom Tourism Management blir du väl förberedd för en spännande och varierad karriär inom turistnäringen oavsett vilken typ av yrkesroll du strävar efter! Väljer du att studera Culinary Management får du praktiska och teoretiska kunskaper om internationell matlagning för olika tillfällen, allt från fine dining till djupgående kunskap inom olika tillagningstekniker.

Stipendium för internationella studenter

matlagning med kock på William Blue College of Hospitality Management

William Blue College of Hospitality Management är tillsammans med APM College of Business & Communications och Billy Blue College of Design en del av Torrens University. För närvarande erbjuds internationella studenter möjligheter till stipendium för att finansiera sin utbildning. Om du som internationell student ansöker till en utbildning på William Blue med kursstart under 2020, 2021 eller 2022 har du möjlighet att få stipendium upp till 30% på utvalda kurser.

Är du intresserad av att studera vid William Blue College of Hospitality Management, ansök redan idag! Eller kontakta oss på Blueberry med dina frågor och funderingar så hjälper vi dig hela vägen!

Johanna Geidebäck

Previous Digital Media Coordinator