studera i australien, studera utomlands, gold coast, Bond University, campus, cafe, studenter, ansök via blueberry.nu,

Boende

Boende på Bond University

Ditt boende under studenttiden är en viktig del för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt. Här kan du hitta information om boende och levnadsomkostnader.

Boende på campus

Som student på Bond University kan du välja att bo på campusområdet. Det är ett populärt alternativ för nya, internationella studenter. Samtliga boenden på campus finns på gångavstånd från de olika klassrummen och de caféer och restauranger som finns inom universitetsområdet.

Mer information om boendealternativen samt pris hittar du här på universitetets hemsida.

OBS! För att ansöka om boende på campus behöver du vara antagen på skolan. Du kan själv skriva in dig på kölistan för campusboende HÄR.

Boende utanför campus

Det finns en stort utbud av alternativ för dig som inte vill bo på campus. En bostadsförmedling finns på campus och de kan ge dig tips på hur du går till väga för att hitta ett boende som passar dig. De flesta hyr ett hus eller en lägenhet tillsammans med andra studenter. Pris för boende off-campus varierar kraftigt då det beror på var ditt boende ligger, standard på boendet och hur många du delar med. Bra sidor att hitta boende är Flatmates och Gumtree.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Emma Sörensen-Ringi, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan