Utbildningar på TAFE Queensland i Australien på blueberry.nu

Utbildningar

Utbildningar på TAFE Queensland

I samarbete med TAFE Queensland erbjuder Blueberry studenter möjligheten att gå praktiska diplomutbildningar i 6-24 månader. Nedan är bara ett litet urval av den stora mängd utbildningar som TAFE Queensland erbjuder. Hela kursutbudet hittar du härOBS! Notera att utbildningarna som heter “Certificate” inte är CSN-berättigade, då de inte räknas som eftergymnasial nivå enligt CSN. Vill du läsa ett av Certificate utbildningarna så behöver du stå för kostnaderna själv, utan stöd från CSN.

Alla TAFE Queensland’s diplomutbildningar är CSN berättigade och går att tillgodoräkna sig för fortsatta studier på University of the Sunshine Coast som vi på Blueberry också samarbetar med. Efter en ettårig diplomutbildning kan du välja att fortsatta att studera och läsa två år på universitet för att få en kandidatexamen (Bachelor Degree).
Läs mer om det här.

Diploma of Sport – 1 år

Sunshine Coast / Gold Coast / Brisbane

Den perfekta utbildningen för dig som vill jobba med coaching inom sport och fitness industrin. Du får lära dig grundkunskaperna om hur du utformar och levererar program både för atleter och den allmänna sektorn. Programmet har ett fokus på ledarskap, organisation  och viktiga riktlinjer inom branschen för att säkerställa säkerhet och hälsa både för medarbetare och utövare. Du kan även välja spännande kurser som sportpsykologi, projektledning och event management.

Läs mer om utbildningen här.
Datum & priser hittar du här.

Diploma of Travel & Tourism Management – 1 år

Brisbane

En examen från detta program på TAFE Queensland leder till oändligt många karriärvägar inom den spännande turismbranschen. Några exempel på framtida yrken är destinations utvecklare och resesäljare. Lärarna har stor erfarenhet av branschen och du får bland annat djupa kunskaper inom marketing, management, cruise operations, hospitality och travel planning. Under utbildningen får du chans att arbeta i Queenslands turistnäring, som är ett av Australiens mest populära resmål. Så vad passar bättre än att utbilda sig inom turism här?

Läs mer om utbildningen här.
Datum & priser hittar du här.

Diploma of Business/Diploma of Marketing and Communication – 1 år

Brisbane

Med denna breda utbildning har du många möjligheter och ger dig rätt grund för att jobba med marknadsföring och kommunikation inom ett flertal branscher. Du får lära dig allt från företagsverksamhet och budget till att utveckla marknadsföringsplaner från grunden och presentera för kunder.

Läs mer om utbildningen här.
Datum & priser hittar du här.

Diploma of Leadership and Management – 1 år

Brisbane / Cairns

Branschen inom ledarskap och förvaltning förväntas en stabil tillväxt under de kommande fem åren. Jobbmöjligheterna är många över hela världen. Under programmets gång kommer du lära dig hur du med hjälp av känslomässig intelligens kan maximera team-resultat för att arbetsplatser ska kunna effektiviseras. Efter avslutade studier kommer du att inneha specialiserade kunskaper för att hantera team inom många olika företag och industrier.

Läs mer om utbildningen här.
Datum & priser hittar du här.

Diploma of Event Management – 1 år

Brisbane / Cairns / Sunshine Coast / Gold Coast

Vill du ha en högt uppsatt roll inom Event Management? I den här utbildningen får du genomgående kunskaper i de strategiska och affärsmässiga bitarna av Event Management. Du får även ansvara för den operativa biten och själva utförandet av events. Utbildningen gör dig expert på att leda människor i eventprojekt och att samarbeta med kunder och sponsorer. Du lär dig ta hand om budgetfrågor och avtals- och kontraktsfrågor och blir skicklig på Risk Management. Under utbildningen finns även möjlighet till praktik.

Läs mer om utbildningen här.
Datum & priser hittar du här.

Diploma of Graphic Design – 1 till 1,5 år

Sunshine Coast / Gold Coast / Brisbane

Utbildningen ger dig gedigna kunskaper om design, marknadsföring, publicering och reklam. Framförallt utbildas din kreativa sida till följd av alla praktiska övningar inom; web-design, tryck, förpackningsdesign, illustration, fotografi och typografi. Du kommer få arbeta med olika program inom Content Management Systems och Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign och Dreamweaver). Slutligen kommer du ges specialiserade färdigheter för att lyckas bra inom den snabbt förändrande världen av grafisk design, där det dessutom finns många jobbmöjligheter att hämta.

Läs mer om utbildningen här.
Datum & priser hittar du här.

Diploma of Conservation and Ecosystem Management – 1 år

Sunshine Coast

Vill du bidra till en grönare, skönare och en mer hälsosam värld är denna utbildningen perfekt! Denna är för jordnära personer som inte räds lite smuts under naglarna! Under hela programmet får du teoretisk kunskap men också praktiska färdigheter i utveckling och underhåll av naturliga miljöer. Du får kunskap om aktuella miljöfrågor och nuvarande miljölagstiftning. Yrkesmöjligheter kan exempelvis vara inom miljö, natur, naturskydd av fauna och vattenområden, biologi eller lantmäteri.

Läs mer om utbildningen här.
Datum & priser hittar du här.

Diploma of Interior Design – 1,5 år

Sunshine Coast / Gold Coast / Brisbane

Det här är en kreativ och praktisk utbildning för dig som gillar inredningsdesign. Du kommer få lära dig allt du behöver om materialval, inredningsstilar, färg, ljus, och mönster för både hem, restauranger, butiker och andra miljöer. Under utbildningen får du arbeta i program som används internationellt inom inredning och byggnadsutformning, bland annat lär du dig 3D-modellering. Exempel på program är Autodesk Revit, CAD, SketchUp, Lumion, Adobe Premier, InDesign, Illustrator och Photoshop. Efter avslutat diplom kan du arbeta som exempelvis inredningsdesigner, inredningskonsult eller färgkonsult.

Läs mer om utbildningen här
Datum & priser hittar du här.

 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Filippa Denkert, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan