VR, Ultimo Torrens University

Utbildningar

Utbildningar på Torrens University

I samarbete med Torrens University erbjuder Blueberry studenter möjlighet att studera antingen ett Diploma Program (1-1,5 år), en Bachelor Degree (3 år) eller en Master Degree (1-2 år). Via Torrens University kan du även studera en Bachelor eller Master inom olika typer av design på Media Design School i Auckland, Nya Zeeland.

Diploma Program motsvarar det första året på en Bachelor Degree, så det är enkelt att förlänga diplomet och fortsätta in på andra året av en Bachelor Degree om du är osäker på om du vill ta dig an en utbildning på 3 år med en gång. Nedan hittar du en lista på program som erbjuds på Torrens University på kandidatnivå. För alternativ på utbildningar som erbjuds på Master nivå, vänligen kontakta oss.

Diploma – 1 till 1,5 år

Här under ser du några av skolans Diploma Programs, för att se hela utbudet kan du klicka här.

Diploma of Event Management

Lär dig att skapa, utveckla, leda och genomföra evenemang och events – stora som små, ur ett verksamhetsperspektiv. Du kommer lära dig olika strategier av projektledning beroende på vilket event det är du ska organisera. Ta chansen att jobba direkt med och lära dig av experter inom industrin. Läs mer om programmet här. 

Diploma of Marketing

Börja din karriär inom marknadsföring med ett diplom på Torrens University. Du kommer lära dig den teoretiska grunden bakom marknadsföring för att därefter applicera det du lärt dig på praktiska simulerade exempel men också riktiga ”business cases”. Du lär dig färdigheter för att kunna skapa strategiska och attraktiva marknadsföringskampanjer och mycket mer. Efter åtta grundämnen av kursen har du möjlighet att fortsätta in på andra året av en Bachelor of Business. Läs mer om programmet här. 

Diploma of Software Engineering

Lär dig de tekniska och teoretiska grunderna för att börja inom branschen. Lär dig grunderna inom bland annat designprocessen för algoritmer och datastrukturer, projektledning för programvaruutveckling samt de etiska frågorna inom industrin. Efter ett år har du möjligheten att fortsätta in på andra året av Bachelor programmet och kan då välja att rikta in dig på Artificial Intelligence eller Game Programming. Läs mer om programmet här. 

Diploma of Health Science

Passar dig som vill bygga en stabil grund inom hälsovetenskap som inkluderar både biologiska och sociala vetenskaper. Fördjupa dig i kroppens biologiska funktioner, anatomi och fysiologi kombinerat med ett lärande om inriktningar så som kostlära, kommunikation och rådgivning, samt alternativ till västerländsk medicin. Läs mer om programmet här.

Fler utbildningar inom Design hittar du via den här länken. 

Bachelor utbildning – 3 år

Bachelor of Business

Denna omfattande utbildning ger dig kunskaper inom företagsverksamhet och lär dig att utveckla strategier som är eftertraktade på arbetsmarknaden. Du har möjligheten att rikta in dig på bland annat Event Management, Marketing, Entrepreneurship, Sports Management eller International Hotel and Resort Management.
Läs mer om programmet här. 

Bachelor of UX and Web Design

Du lär dig att använda verktyg för att optimera gränssnitts (interface) användbarhet och utforskar hur våra mänskliga sinnen samspelar och fungerar i vår kontakt med gränssnitt. Utbildningen är en investering i kunskap och erfarenhet för att kunna arbeta inom en av vår tids snabbast växande industrier. Läs mer om programmet här. 

Bachelor of Information Technology

Utformad efter dagens industri för att ge dig erfarenhet och kunskap till att förbereda dig på vår världs utveckling och utmaningar. Lär dig om programmering, programvaruutveckling, nätverk och databaser, artificiell intelligens, smart teknologi och mycket mer.
Läs mer om programmet här. 

Media Design School (MDS) – Auckland, Nya Zeeland.

Media Design School är en ledande skola för kreativ teknik i Nya Zeeland och var den första på södra halvklotet att erbjuda ett dedikerat program för 3D-animation. Skolan rankas som den främsta animationskolan i Nya Zeeland och 12:e i världen enligt Animation Career Review 2023. Universitetet och studenter där har skapat prisbelönt arbete, vilket har etablerat skolans rykte som den mest prisbelönta högskolan för digitala och kreativa teknikexamina i landet. Skolan ligger i Aucklands business distrikt med nya kontakter och inspiration utanför dörrarna. Här kan du läsa Bachelor or Masters degree inom bland annat Art & Design, Creative Technologies, Graphic and Visual Design UX/UI Design och mycket mer. Svenskar studenter har även garanterat stipendium för studier på skolan. Skriv till oss så berättar vi mer! 

Läs mer om Media Design School och dess utbildningar här.

Du hittar mer information om samtliga utbildningar via Torrens Universitys hemsida här.

Datum och priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan