Boende

Boende på Torrens University

Du som student ansvarar själv för att hitta eget boende under din studietid. Torrens University erbjuder inte något eget boende på campus men samarbetar däremot med ett boende som heter Scape som erbjuder studentbostäder av hög kvalité runt om i hela Australien.

Studentboende på Torrens University

Scape Student Accommodation – Studentboendet erbjuder en variation av olika typer av rum till internationella studenter. Priserna varierar beroende på vilket typ av boende du väljer samt i vilken stad du ska bo i. Ansökan om boende gör du genom Torrens University efter att du har blivit antagen.

Unilodge – ett populärt alternativ bland studenter i Australien och ett av de största fastighetsföretagen för studentbostäder. Unilodge är en firma som samarbetar med en mängd olika externa typer av studentboenden, så det är lätt att hitta något som passar. Du kan söka efter boende beroende på stad och område.

Infinity Place Melbourne –  ett boende för studenter som ligger norr om CBS (Central Business District) som är stadskärnan i Melbourne. Moderna rum och lokaler där du kan välja mellan olika storlekar och prisplaner för rummen.

Du hittar även mer information om boende via Torrens hemsida här. 

Andra alternativ på boende

Om du inte vill bo i studentboende så finns det många alternativ på boende om du letar på egen hand. Det finns en mängd olika Facebookgrupper där lediga lägenheter och rum annonseras. För Sydney rekommenderar vi att gå med i bland annat Shared flats, rooms and sublets SydneySydney House-share eller Sydney – apartments/flats for rent som är några av de populäraste grupperna. För boende i Melbourne rekommenderar vi starkt att gå med i Facebook gruppen Fairy Floss Real Estate. Det är en populär grupp för de som söker boende i Melbourne där du själv kommer i kontakt med hyresvärd/uthyrare.

Andra uthyrningssidor som är bra att kolla in eller om du letar boende i andra städer i Australien har vi länkat här nedan:

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan