Utbildningar

Utbildningar på Niels Brock Copenhagen

I samarbete med Niels Brock Copenhagen erbjuder Blueberry studenter möjlighet att studera Top-up Degree eller en MBA.

Top-up Degree – 1 år

BA (Hons) in Business Administration

Det har blivit väldigt populärt bland svenska studenter som har en YH-utbildning att endast gå sista året av en Bachelor Degree på Niels Brock som annars är 3 år långt. Det här är möjligt eftersom Niels Brock Copenhagen låter dig göra en ”Top-up”. Det innebär att du får tillgodoräkna dina tidigare studier från YH och efter endast 1 år i Köpenhamn kan du, utöver din tidigare utbildning, ta examen med en attraktiv kandidatexamen. Det populära program leder till en kandidatexamen i företagsekonomi. Du väljer mellan tre olika inriktningar, Marketing, Finance eller Strategy & Management, vilket du kan läsa mer om på skolans hemsida.

Läs mer om programmet här.

Global MBA – 1,5 år

Global MBA (Master of Business Administration) är ett spännande program med fokus på din karriär inom Business & Management. Programmet är på avancerad nivå och ger en ökad förståelse för internationell affärsverksamhet och ledarskapsfrågor. Du kommer få chansen att delta i praktiska moment som seminarium med fokus på business och exklusiva evenemang för att skapa kontakter i Danmark, men också internationellt.

Läs mer om Global MBA på skolans egen hemsida här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Emma Sörensen-Ringi, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan