Utbildningar

Utbildningar på Niels Brock Copenhagen

I samarbete med Niels Brock Copenhagen erbjuder Blueberry studenter möjlighet att studera Top-up Degree eller Bachelor Degree.

Top-up Degree – 1 år

BA (Hons) in Business Administration

Det har blivit väldigt populärt bland svenska studenter som har en YH-utbildning att endast gå sista året av en Bachelor Degree på Niels Brock som annars är 3 år långt. Det här är möjligt eftersom Niels Brock Copenhagen låter dig göra en ”Top-up”. Det innebär att du får tillgodoräkna dina tidigare studier från YH och efter endast 1 år i Köpenhamn kan du, utöver din tidigare utbildning, ta examen med en attraktiv kandidatexamen. Det populära program leder till en kandidatexamen i företagsekonomi.

Det finns även ett ettårigt program för dig som har en avslutad YH-utbildning inom turism.

Bachelor Degree – 3 år

BA (Hons) in Business Management

Denna mycket praktiska kurs har utformats med framtiden i åtanke. Med hänsyn till växande discipliner som artificiell intelligens kommer du att studera flera definierade affärsområden som återspeglar de ständigt föränderliga behoven på marknaden. Dessa inkluderar kurser som Digital Transformation and Innovation in Business och Ethical and Responsible Leadership.

BSc (Hons) in Computer Science

I den snabbt utvecklande digitala världen är rollen för datavetenskap och dess påverkan på våra liv viktigare än någonsin. Nya och innovativa datortekniker avslöjas ständigt, där mjukvaruingenjörer, systemutvecklare, programmerare och analytiker spelar en avgörande roll i deras skapande och utveckling. Detta program i datavetenskap fokuserar på moderna metoder för utveckling av mjukvarusystem, vilket ger dig möjlighet att utforska både teoretiska och praktiska färdigheter som krävs för att förstå begreppen inom programmeringsspråk, mjukvarudesignmetoder, säkra webbsystem, datorteknik och datanätverk.

Här kan du läsa mer om programutbudet på Niels Brock Copenhagen.