Studera/plugga i Kuala Lumpur i Malaysia på blueberry.nu

Studera i Kuala Lumpur

Studera utomlands i Kuala Lumpur

Malaysias energiska och moderna huvudstad Kuala Lumpur erbjuder ett intensivt folkliv. KL, som staden i folkmun kallas, är verkligen en smältdegel av olika kulturer. Malajer, indier, kineser och mängder av andra nationaliteter bidrar alla till att sätta sin prägel på staden. Här finns ett stort utbud av restauranger med mat från alla världens kök. KL har också ett eget Chinatown där du hittar den kända handelsgatan Jalan Petaling. Här och på alla prisvärda köpcenter i Kuala Lumpur kan du göra riktiga fynd. KL är nämligen känt som ett riktigt shoppingparadis.

De traditionella restaurangerna och marknaderna blandas med skyskrapor, lyxhotell med takpooler och ståtliga shoppinggallerior som låter dig shoppa, gå på bio och åka berg- och dalbana under samma tak.

Kuala Lumpur är ett av Asiens stora finanscentrum och det märks tydligt att både staden och landet Malaysia har höga ambitioner. Ingenting symboliserar det bättre än tvillingskyskrapan Petronas Twin Towers som är en stor turistattraktion. Det är en av de högsta byggnaderna i världen och har en minst sagt magnifik utsikt över staden.

Studentlivet i Kuala Lumpur är riktigt bra och det finns gott om nöjen och aktiviteter. Alla backpackers som kommer på besök livar upp stämningen ytterligare. Du hittar allt från traditionella barer och diskotek till lyxiga rooftop bars.

College & Universitet

Studera i Kuala Lumpur - Blueberrys utbud av skolor