Plugga på Auckland University of Technology i Nya Zeeland på blueberry.nu

Utbildningar

Utbildningar på Auckland University of Technology

I samarbete med Auckland University of Technology (AUT) erbjuder Blueberry dig möjligheten att läsa Bachelor utbildningar, Postgraduate utbildningar, Diplom och Certificate utbildningar eller Study Abroad terminer med valfria kurser.

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Om du inte vill läsa en hel utbildning kan du läsa på universitetets Study Abroad-program. Du väljer då valfria, fristående kurser under en eller två terminer. Du läser vanligtvis fyra kurser per termin och kan välja fritt från Auckland University of Technologys kursutbud. Du läser minst 60 points per termin, vilket motsvarar heltidsstudier.

Om du är inskriven på en universitetsutbildning i Sverige så finns det goda möjligheter att tillgodoräkna sig studierna från AUT i din svenska examen. Kontakta din institution för mer information om vad ditt universitet eller högskola har för krav på kurser.

Här kan du söka bland skolans kurser.
Datum & priser hittar du här.

Study Abroad Study-Internship – 1 till 2 terminer med möjlighet till praktik

För dig som redan har studerat minst på två år på eftergymnasial nivå finns det även möjlighet att göra en arbetspraktik som en del av Study Abroad-programmet. Du studerar då två ämnen på universitetet och arbetar halvtid på en arbetsplats som är relevant för din utbildning. Under praktikdelen har du nära kontakt med såväl dina lärare som din mentor på företaget och credits ges även för den här delen.

Läs mer om Study Abroad med praktik här.
Datum & priser hittar du här.

Study abroad – Business

För dig som studerar en utbildning inom ekonomi i Sverige finns ett stort utbud bland kurser att välja på som kan passa dig för att sedan tillgodoräkna i din svenska utbildning. Auckland University of Technology har en stor fakultet för Business och har många nöjda studenter som läser kurser som Accounting, Business in Context, Economics and Society, Financial Risk Management med mer.

Bachelor Degrees – 2 till 4 år

På AUT kan du studera en Bachelor på 2 till 4 år. Du kan välja att studera inom något av nedanstående ämnesområden.

Bachelor of Design

På denna treåriga utbildning kommer du att få hjälp att få dina kreativa idéer att komma till liv och blir verklighet. Det är en kreativ och praktisk utbildning, och det finns även en nära anknytning till industripartners, som till exempel Auckland Art Gallery, Creative New Zealand, Weta Workshop med fler. Som student på detta program har du tillgång till faciliteter i världsklass, möjlighet att samarbeta med andra studenter inom samma område och har goda möjligheter att få visa upp dina verk på diverse tillställningar. Du kan välja mellan olika inriktningar (majors) på detta program:

Du kan läsa mer om Bachelor of Design här.

Bachelor of Creative Technology

Denna utbildning är för dig som älskar teknologi, kreativitet och digital media. Här får du jobba med en rad olika kreativa projekt, allt från att göra film och att skapa animationer till att designa spel och multimedia. Detta program fortsätter att utvecklas med tiden då det är precis det som händer i branschen, på så sätt får du alltid uppdaterad och relevant utbildning. Du arbetar mycket med projekt i studios med dina klasskamrater och studerar bland annat programmering, soundscapes, CAD design, hur man skapar film och animation med mer.

Du kan läsa mer om Bachelor of Creative Technology här.

Nedan ser du vilka ämnesområden du kan studera inom:

Communications
Sport and Recreation
Art & Design
Engineering, Computing & Mathematical Sciences
Creative Technologies
Business
Health sciences
Education
Language & Culture
Hospitality, Tourism & Events
Sciences
Social Sciences
Law

Datum & priser hittar du här.

Master Degrees – 1 till 2 år

AUT erbjuder även Masterutbildningar på 1 till 2 år.

Här kan du se alla Master utbildningar du kan studera på AUT.
Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Josefin Palm, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan