Boende

Boende på University of Auckland

Studentboende

University of Auckland har ett flertal alternativ på studentboende anpassat för olika målgrupper. Är du förstaårsstudent som nyligen slutat gymnasiet och kanske flyttar hemifrån för första gången? Då finns studentboende där du bor tillsammans med andra studenter men har tillgång till ett eget möblerat rum, delar på gemensamma utrymmen i olika form såsom vardagsrum, tv-rum, musikrum, basketplan, samt har alla måltider inkluderade. Något som kan göra en flytt till andra sidan jorden mindre överväldigande, samt en möjlighet att lätt skaffa vänner från olika delar av världen.

För den lite mer självständige studenten finns alternativ som studentkorridor, dela lägenhet med andra studenter eller bo i egen lägenhet. Dessutom är boendena belägna i centrum vilket gör att många boenden har gångavstånd till Universitetet. Valmöjligheterna är många vilket är en attraktiv möjlighet dig som är student vid University of Auckland.

Här kan du läsa mer om boende via University of Auckland.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Emma Ivarsson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan