Strand i Costa Rica

Boende

Boende på Universidad LCI Veritas

Bo i värdfamilj – Homestay

Universidad LCI Veritas rekommenderar internationella studenter att bo i värdfamilj när de studerar här. Det innebär att du bor inneboende hos en familj i närheten av universitetet. Familjekonstellationen varierar hos dem du bor hos och du kommer få fylla i ett formulär med preferenser i samband med att du ansöker till skolan.

Du är garanterad ett eget rum där du bor, frukost och middag är inkluderat dagligen, du har möjlighet till tvätt en gång i veckan och har tillgång till internet. Alla boenden ligger gångavstånd till universitetet, men det erbjuds även gratis shuttle-service under vissa bestämda tider till och från skolan.

Personal på universitetet genomför regelbundna intervjuer med familjerna och besöker hemmet för att säkerställa kvalitén på boendet. Det är ett perfekt tillfälle att få en unik och personlig inblick i Costa Ricas kultur samt en perfekt möjlighet att få öva på det spanska språket.

Kostnad för att bo i värdfamilj

Kostnad per månad (30 dagar): 1260 USD (ca 13 000 SEK). Varje extra dag kostar 42 USD (ca 500 SEK).

Boende på egen hand

Om du hellre föredrar att arrangera boende på egen hand så är detta självklart också en möjlighet. Notera då att det är ditt eget ansvar att hitta boende, vi på Blueberry eller Universidad LCI Veritas hjälper inte till med den processen.

 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabella Hansson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan