Vy över Paris

Studera i Frankrike - Studera i Paris

Université de la Sorbonne

Studera på Université de la Sorbonne 

Har du alltid haft en dröm om att förbättra din franska samtidigt som du bor i en av världens charmigaste huvudstäder? Perfekt, då är Université de la Sorbonne i Paris det självklara valet för dig! Université de la Sorbonne är ett av de främsta universiteten i världen och har framförallt hyllats för sina engagerade lärare, höga studietakt och centrala läge i världsmetropolen Paris. Språkkurserna som ges på institutionen Les Cours de civilisation française de la Sorbonne, är verkligen det perfekta valet för dig som snabbt vill förbättra din franska.  

Skolan är belägen i ett mycket trevligt område i centrala Paris, med närhet till de populära studentkvarteren Quartier Latin. I området finns det många genuina och charmiga små caféer, restauranger och matmarknader. Lokalerna är moderna och ligger i en vacker byggnad, likt ett palats i närheten av Seine. Från skolan har du cirka 20 minuters gångväg till Louvren och under 30 minuters gångväg till Eiffeltornet.  

Sorbonne University

4 skäl att studera på Université de la Sorbonne

  • Studera på ett av världens främsta universitet 
  • Välj mellan olika upplägg av språkkurser, alla utformade för att du ska utveckla dina språkkunskaper så mycket som möjligt 
  • Bo och studera i en av världens charmigaste huvudstäder 
  • Kurserna ges på alla nivåer, allt från nybörjare till avancerad nivå 

En skola med hög kvalitet

Université de la Sorbonne är både ett universitet i världsklass och också rankat som Frankrikes tredje bästa universitet. Kurserna som erbjuds på Les Cours de civilisation française de la Sorbonne ger dig chansen att förbättra din franska snabbt. Här kan du välja mellan fyra olika upplägg av språkstudier och starta dina studier både på våren och hösten. Sorbonne erbjuder språkstudier från nybörjarnivå till avancerad nivå. Ett väldigt bra alternativ även för studenter med mycket goda förkunskaper i franska.  

Utbildningar på Université de la Sorbonne 

I samarbete med Les Cours de civilisation française de la Sorbonne erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Standardkurs  
  • Intensivkurs  
  • Kortkurs  
  • Läsårskurs 

Läs mer om utbildningarna på Université de la Sorbonne här.

Spana in Université de la Sorbonne i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Studera i Paris

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Eiffeltornet, Paris

Studera i Frankrike

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer