Boende

Boende på Warmadewa University

Det finns många olika sorts boenden på Bali. Priserna kan variera beroende på plats och vad för bekvämligheter du är ute efter.

Vi rekommenderar att bo på hostel/hotel dina första dagar för att leta och jämföra boenden. Det är vanligt i Asien att man träffas och gör avtal, vilket är därför att föredra än att försöka skaffa ett hyreskontrakt via email eller telefon innan avresa. På så sätt har du också en chans att hitta andra internationella studenter att dela boende med.

Hyra ett hus

Många studenter väljer att gå ihop 4-10 stycken och hyra ett hus. Det är inte ovanligt att hitta hus med pool i Bali. Kostnaden ligger normalt runt 400-500 EUR (ca 4200-5200 SEK) per månad och student. Ofta brukar även städning ingå i hyran.

Andra alternativ

Du kan hitta rum för så lite som 100 EUR (ca 1000 kr) månaden i Bali. Bästa sättet att hitta information om boenden är från lokala fastighetsmäklare, annonser, hemsidor och andra studenter.

Det går också att bo hos en lokal familj. Detta är rekommenderat om du vill lära dig språket och kulturen bättre.

Länkar för boende i Bali

Här är länkar till pålitliga fastighetsmäklare i Bali:

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sofia Eriksson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan