studera-i-singapore-asien

Utbildningar

Utbildningar på James Cook University Singapore

I samarbete med James Cook University Singapore erbjuder Blueberry studenter möjligheten att studera 1 till 2 terminer som Study Abroad eller en hel utbildning antingen på Bachelor- eller Master nivå.

På JCU Singapore har de ett tre-terminssystem vilket innebär att varje termin är 4 månader. Det gör att du snabbare kan ta ut din examen. Du blir till exempel färdig med en Bachelor utbildning på 2 år, istället för 3 år som är det vanliga.

Universitetet är globalt erkänt för sin satsning på forskning och för sitt breda utbud av innovativa kurser. Det är ett topprankat universitet med utmärkelser som bland annat topp 100 bästa universitet för sina utbildningar inom Earth and Marine Sciences och Environmental Sciences enligt QS World University Rankings (QS Top Universities, 2022).

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Oavsett om du redan är inskriven på ett universitet i Sverige eller inte och vill pröva på olika ämnesområden så finns Study Abroad programmet. Study Abroad innebär att du väljer att studera fristående kurser i 1-2 terminer. Du har ett brett  utbud av kurser, framförallt inom business. Det passar både dig som kommer direkt från gymnasiet eller redan studerar på universitet.

De flesta kurserna på JCU Singapore är värda 3 credits. Under en termin läser du 12 credits, vilket motsvarar 30 högskolepoäng. Det finns goda chanser att tillgodoräkna kurserna på JCU Singapore till din svenska examen.

Se JCU Singapores kursutbud här.
Datum & priser hittar du här.

Bachelor Degree – 2 år

Välj att läsa en tvåårig Bachelor’s utbildning på JCU Singapore. En Bachelor utbildning representerar en kandidatexamen i Sverige, som annars vanligtvis är på 3 år. Det finns en mängd olika ämnesområden, däribland:

  • Business (med en mängd olika inriktningar)
  • Commerce
  • Cybersecurity
  • Economics
  • Information Technology
  • Psychological Science
  • Tourism, Hospitality and Events

Se hela utbudet av utbildningar här.
Datum & priser hittar du här.

Master Degree – 1 år

Om du har har tagit en examen på universitet/högskola kan du välja att studera en master. Du kan välja mellan olika inriktningar, däribland:

  • Master of Business Administration
  • Master of International Tourism and Hospitality Management
  • Master of Psychology

Se hela utbudet av utbildningar på masternivå här.
Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabella Hansson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan