Boende

Boende på CSU San Marcos

University Village Apartments

CSU San Marcos har satsat mycket på fräscha boendealternativ. Du kan bland annat bo på University Village Apartments där du har tillgång till bland annat pooler och ett gemensamt spelrum som är ”Voted the best College Housing game room in all of California!”.

Missa inte att gå med i CSU San Marcos Housing grupp på Facebook. Där hittar du tips och råd på att söka boende i San Marcos samt kan komma i kontakt med andra studenter att eventuellt dela bostad med.

The Quad

För studenter på San Marcos finns även en del andra boendealternativ så som The Quad som är designat av Taal Safdie och Ricardo Rabines. Dessa lägenheter är väldigt populära och fräscht inredda. Utomhus hittar du specialdesignad pool, träningscenter, flera lounger och spelrum. Många väljer att bo längs med den långa stranden och köper då en bil tillsammans med andra CSUSM-studenter. Det tar knappt 20 minuter att nå universitetet med bil därifrån.

Hitta boende på egen hand

Du kan också hitta boende att hyra i andra hand genom en mängd olika sidor. Det är i regel lättare att hyra i andra hand utomlands än i Sverige.
Nedan hittar du några länkar på sidor du kan börja använda dig av i ditt letande.

Apartments.com
Forrentuniversity.com
Block C Aparatments San Marcos

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Emma Ivarsson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan