Santa Barbara City College palmer havet

Utbildningar

Utbildningar på UC Santa Barbara Extension

UC Santa Barbara Extension erbjuder ett brett utbud av spännande ämnen och kurser. Du kan antingen välja att läsa Study Abroad med fristående kurser eller ett Diploma Program.

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Som Study Abroad-student på UCSB läser du valfria, fristående kurser under 1 eller flera terminer. Du kan välja kurser från både UCSB och UCSB Extension.

Läs mer om vilka kurser som erbjuds på UCSB här.
Datum och priser för Study Abroad hittar du här.

Diploma Program

Diplomas är kortare specialiserade utbildningar, på max ett år. Det här är perfekt för dig som snabbt vill bättra på ditt CV samtidigt som du inte är iväg för länge. Det är ett mycket prisvärt alternativ oavsett om du redan har arbetslivserfarenhet eller om du vill ta ett ”Gap Year” direkt efter gymnasiet.

Diploma of Digital Marketing (1 quarter)

Det här programmet är perfekt för dig som söker en dynamisk karriär inom bland annat marknadsföring, kommunikation, digitala medier, varumärken, reklam och PR. Du kommer att kunna ta fram marknadsstrategier, anpassa material efter olika målgrupper, kommunicera produkter och skapa reklamkampanjer. 

Läs mer om utbildningen här.

Diploma of Business Administration (3 quarters)

De här programmet är för dig som vill lära dig de grundläggande principerna och bästa metoderna från de centrala affärsområden som är relevanta för beslutsfattare och ledande inom ideella, privata och offentliga organisationer av alla storlekar. Programmet ger kritisk insikter som behövs för en framgångsrik karriär till de som har blivit eller strävar efter en roll inom ledning.

Läs mer om utbildningen här.

Diploma of Business Communication & Law (2 quarters)

Detta program kommer att lära dig hur man konstruerar, presenterar och kritiskt analyserar konkurrerande ståndpunkter om de brännande frågorna inom affärsetik och politik som 2000-talets ledare och chefer står inför.

Läs mer om utbildningen här.

Diploma of Project Management (2 quarters)

Programmet kommer att lära dig hur du planerar projekt inom alla områden från arkitektur till programvaruutveckling och hålla tid och budget. Du kommer även att lära dig kritisk ledarskapskompetens som behövs för att utföra arbete i de lagmiljöer som är inbyggda i moderna projekt.

Läs mer om utbildningen här.

Diploma of Human Resource Management (3 quarters)

Det här diplomprogrammet är perfekt för dig som vill avancera i karriären genom att skaffa dig expertis i de moderna principerna inom HR. Du som student kommer att djupdyka in i specifika områden som är relevanta för dina professionella miljöer genom speciella projekt, fallstudier och olika rollspel som efterliknar de många verkliga utmaningarna i vår tid.

Läs mer om utbildningen här.

Business Leadership (2 quarters)

Det här programmet är för dig som vill vidareutveckla dina ledar- och ledningskompetenser. Du kommer att lära dig verktyg för att maximera både ditt och teamets insatser genom kritisk självutvärdering, utmanande fallstudier och kreativa team building.

Läs mer om utbildningen här.

Optional Practical Training (OPT)

Är du intresserad av att jobba i USA? Efter avlutade studier som pågår i minst 3 quarters har du möjligheten att arbeta inom något relaterat till dina studier i USA under ett år.