Redo att vässa ditt CV och dina kunskaper ytterligare? Här kan du studera i höst!

På många av våra populära studiedestinationer såsom tillexempel Australien och England kan du studera en ettårig master hösten! Här är exempel på några universitet.

Australien

Macquarie University

Macquarie University och dess stora gröna campus hittar du i norra Sydney, ca 20-30 minuter från centrum med tåg. Det är smidigt att ta sig hit oavsett var du bor eftersom Macquarie har sin alldeles egna tågstation! Macquarie är ett innovativt och annorlunda och universitetet har legat bakom flera stora upptäckter som tillexempel Wi-Fi.

Här erbjuds olika ettåriga masters inom bland annat Marketing, Media and Communcation, Finance och Management.

Griffith University

Utbildningarna på Griffith University är anpassade till verkligheten med en fin balans mellan teori och praktik. Allt för att kunna examinera studenter som är väl förberedda inför arbetslivet. Griffith University har också flera omfattande forskningsavdelningar och rankas bland de främsta 2% av universiteten världen över (bland universitet yngre än 50 år).

Här erbjuds olika ettåriga masters inom bland annat Business, Marketing Design och Cyber Security.

Irland

Dublin Business School

Campus ligger i den charmiga huvudstaden Dublin. Universitetet är känt för att ha nära koppling till arbetsmarknaden och utbildningarna är speciellt framtagna tillsammans med näringslivet. Detta är ett av våra mest prisvärda alternativ i Europa.

Här erbjuds olika ettåriga masters inom bland annat i Data Analytics, Marketing, Management Practice, Digital Marketing och Finance.

England

De Montfort University

Som student på DMU får du chanser som du kanske aldrig hade drömt om tidigare. DMU är ett av de universitet som spenderar mest pengar på sina studenter, på sina lärare och på kontaktnät inom näringslivet för att deras studenter ska få en riktig snabbstart på sina karriärer. De har även just investerat över 136 miljoner pund på campuset vilket verkligen har placerat DMU i fronten bland de mest moderna universiteten i världen.

Här erbjuds olika ettåriga masters inom bland annat Architecture, Business, Finance, Cyber Security och  Engineering.

London South Bank University

London South Bank University ligger i centrala London och är ett klassiskt universitetet som erbjuder dig ett brett utbud av utbildningar samtidigt som de satsar hårt på att studenterna ska få jobb efter avslutade studier. Sysselsättningsgraden bland alumni’s hör till de bästa i London – så många som 81% av London South Bank University’s studenter har fått jobb inom sitt område direkt efter examen!

Här erbjuds olika ettåriga masters inom bland annat International Marketing, International Finance, International Accounting and Finance, International Business Managament med inriktning på Finance, Marketing, HRM.

Regent’s University

På Regent’s Univeristy studerar du i London på Englands största privata universitet. Det är väldigt prestigefyllt och välkänt internationellt. Samtliga lärare på Regent’s är yrkesverksamma inom det område de undervisar i och ger dig en bra balans mellan teori och praktik. Du studerar i små klasser och blir en del av en stark gemenskap med studenter och lärare från över 140 olika länder.

Här erbjuds olika ettåriga masters inom bland annat International Fashion Marketing, International Business och Management.

Vi har även flera skolor i vårt utbud där du kan läsa din masterutbildning, se samtliga skolor du kan läsa en master på här.

Är du intresserad av att studera en master utomlands? Boka en kostnadsfri rådgivning så hjälper vi dig vidare!

Victoria Weber

Account Manager/Student Advisor