Boende

Boende på ACNT

Du som student ansvarar själv för att hitta eget boende under din studietid. ACNT erbjuder inte något eget boende på campus men samarbetar däremot med ett boende som heter Scape som erbjuder studentbostäder av hög kvalité runt om i hela Australien.

Studentboende

Scape Student Accommodation – Studentboendet erbjuder en variation av olika typer av rum till internationella studenter. Priserna varierar beroende på vilket typ av boende du väljer samt i vilken stad du ska bo i. Ansökan om boende gör du genom ACNT efter att du har blivit antagen.

Unilodge – ett populärt alternativ bland studenter i Australien och ett av de största fastighetsföretagen för studentbostäder. Unilodge är en firma som samarbetar med en mängd olika externa typer av studentboenden, så det är lätt att hitta något som passar. Du kan söka efter boende beroende på stad och område.

Du hittar även mer information om boende via skolans hemsida här. 

Andra alternativ på boende

Om du inte vill bo i studentboende så finns det många alternativ på boende om du letar på egen hand. Det finns en mängd olika Facebook grupper där lediga lägenheter och rum annonseras. För Sydney rekommenderar vi att gå med i bland annat Shared flats, rooms and sublets SydneySydney House-share eller Sydney – apartments/flats for rent som är några av de populäraste grupperna.

Andra uthyrningssidor som är bra att kolla in eller om du letar boende i andra städer i Australien har vi länkat här nedan:

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan