Studera utomlands i Australien, Queensland, Griffith University, Brisbane, Gold Coast, utlandsstudier, ansök via blueberry.nu

Boende

Boende på Griffith University i Queensland

Griffith University erbjuder ett antal olika boendealternativ och de kan hjälpa dig att hitta det boende som passar dig bäst. Universitetet erbjuder både boende på och utanför campusområdet. Många studenter väljer även att dela ett boende utanför campusområdet. Hitta rätt boende för dina behov genom Griffith’s boendequiz här.

On campus

Griffith University har möjligheten att erbjuda internationella studenter boende på det campus man studerar på. De erbjuder olika typer av rum och lägenheter.

Du kan läsa mer om on campusboende på Griffith University här.

Off campus

Griffith University har också bra koll på olika boendealternativ som finns runt omkring deras campus. De har kontakt med ett flertal företag som hjälper studenter att hitta boende i närheten. De hjälper dig när du signerar kontrakt och ger allmänna boendetips.

Du kan läsa mer om off campusboende på Griffith University här.

Homestay

Homestay ger internationella studenter möjligheten att inte bara uppleva Australiensisk kultur från ett förstahandsperspektiv, utan även att bli en del av en familj under en termin! Det är också ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om kulturen och språket. Genom Homestay kommer Griffith University matcha dig med en lokal familj i närheten av ditt valda campus. Läs mer om Homestay här. 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan