Boende

Boende på University of Technology Sydney

UTS har flera boenden i närheten av campus och samarbetar även med andra partners för att se till att dess studenter får ett rum under sin vistelse. I Sydney finns det många alternativ för den som vill hitta eget boende.

Studentboende

UTS har hela 4 stycken studentboenden inom 15 minuters gångavstånd! Här kan du välja mellan ett rum i en lägenhet med gemensamt vardagsrum, kök och badrum eller en egen studiolägenhet. När du väljer att bo med andra finns det lägenheter för 2 till 9 personer. Alla boenden ligger i närheten av butiker, restauranger och stadslivet i Sydney.

På vissa boenden finns det tillgång till pooler, biljard, pingis, bio- och musikrum. Priserna varierar från 247-430 AUD (ca 1600-2800 SEK) per vecka. Om du vill dra ned på kostnaden kan du välja att dela ett rum, då ligger kostnaden på 194 AUD (ca 1300 SEK) per vecka. Här kan du läsa mer om de olika studentboendena.

Boende i Sydney utanför campus

Om du vill hitta boende själv i Sydney kan det vara en bra idé att bo på hostel eller arirbnb och leta efter ett längre kontrakt på plats för att undvika bedrägerier. Här kan du läsa UTS råd när du letar efter boende i Sydney.

 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Emma Ivarsson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan