Boende

Boende på William Blue College of Hospitality Management

William Blue erbjuder inte något eget boende på campus. Det är vanligast att du som student hittar boende på egen hand före studierna eller efter en tids studier. William Blue samarbetar med ett boende som heter Urbanest där du får rabatterade priser på boende om du söker som en William Blue/Torrens student.

Studentboende

Urbanest Student Accommodation – Studentboendet erbjuder enkelrum och dubbelrum till internationella studenter. Priserna varierar beroende på vilket typ av boende du väljer samt i vilken stad. Du hittar prisplan på de olika alternativen här. För att ansöka om att få ett rum här så behöver du fylla i ett formulär efter att du blivit antagen till William Blue College. Du hittar formuläret här. 

Unilodge – ett populärt alternativ bland studenter i Australien och ett av de största fastighetsföretagen för studentbostäder. Unilodge är en firma som samarbetar med en mängd olika externa typer av studentboenden, så det är lätt att hitta något som passar. Du kan söka efter boende beroende på stad och område.

Andra alternativ på boende

Om du inte vill bo i studentboende så finns det många alternativ på boende om du letar på egen hand. Det finns en mängd olika Facebook grupper där lediga lägenheter och rum annonseras, bland annat Shared flats, rooms and sublets Sydney, Sydney House-share eller Sydney – apartments/flats for rent är några av de populäraste grupperna för boende i Sydney. Andra uthyrningssidor som är bra att kolla in eller om du letar boende har vi länkat här nedan:

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan