Workshop utomhus - Geneva Business School

Utbildningar

Utbildningar på William Blue College

I samarbete med William Blue erbjuder Blueberry diplomutbildningar inom Hospitality Management, Culinary Management och Tourism Management samt en Associate Degree eller en Bachelor Degree på två eller tre år. Utbildningarna innehåller en perfekt mix av teoretiska och praktiska inslag. Även betalda praktikperioder ingår i utbildningen. Det är enkelt att både förlänga ett diplom till en Bachelor eller förkorta en påbörjad Bachelor och ta ut ett diplom.

Diploma of Business – 1 år

Hospitality Management

Diploma of Business Hospitality Management innehåller inslag som Hospitality Studies, Career Management, Business Communication and Management, Sales and Marketing, Human Resource Management, Event Management mm. Det är en perfekt grund för dig som vill jobba inom hotell, resort och restaurang och fokusera på business aspekterna av hospitality industrin.

Läs mer om Diploma of Business – Hospitality Management på William Blue’s hemsida 
Datum & priser hittar du här

Tourism Management

Detta ettåriga diplom ger dig grundläggande kunskaper och erfarenheter inom turistindustrin. Perfekt för dig som vill ha en spännande karriär med möjlighet till jobb i hela världen. Du får lära dig om olika destinationer och kulturer och hur man planerar events utifrån kundens ekonomi och önskemål. I diplomet ges kurser inom HR och ledarskap, business principles och customer experience management.

Läs mer om Diploma of Business – Tourism Management på William Blue’s hemsida 
Datum & priser hittar du här

Bachelor of Business – 3 år

Hospitality Management

Treåriga Bachelor in Business (Hospitality Management) ger dig fullständiga kunskaper och rätta erfarenheter för en karriär inom hotell, restaurang och resort. Utbildningarna innehåller inslag som Economics in a Business Environment, Understanding Marketing, Applied Finance, Project Management, HR med mera. William Blue College of Hospitality Management har många kontakter och samarbeten med stora företag i branschen och du som student får i denna utbildning chans möjlighet att göra internship på prestigefyllda restauranger och hotell undre din utbildning.

Läs mer om Bachelor in Business (Hospitality Management) på William Blue’s egna hemsida här
Datum & Priser hittar du här

International Hotel and Resort Management

En Bachelor of Business i International Hotel and Resort Management ger de kunskaper och färdigheter som krävs för att driva ett hotell, en resort eller en boendeverksamhet var som helst i världen. Utbildningen ger dig erfarenhet av alla aspekter av den dagliga verksamheten, inklusive relations- och kunduppbyggnad, bokföring, strategi, mat och dryck och hotelledning. Den här kursen är optimal för studenter med passion för gästfrihet och att kunna ge upplevelser i världsklass.

Läs mer om Bachelor of Business (International Hotel and Resort Management) på William Blue’s egna hemsida här
Datum & priser hittar du här.

Tourism Management

Denna Bachelor Degree in Tourism Management behandlar grundläggande metoder och procedurer samt den specifika kunskap och färdigheter som är viktiga för turismbranschen. Utbildningen kommer att introducera dig till konceptet för besökarekonomin såväl som olika branscher som ingår i den globala turistnäringen som flygbolag, kryssningsrederier, kasinon och destinationer. Bachelor Degree in Tourism Management förbereder dig för en spännande och varierad karriär inom turistnäringen.

Läs mer om Bachelor of Business (Tourism Management) på William Blue’s egna hemsida här
Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan