fyr i Wollongong,

Studera i Wollongong

Studera utomlands i Wollongong

Kuststaden Wollongong med sina cirka 400 000 invånare har genom åren blivit en populär turist- och studiedestination i Australien. Staden omges av en frodig natur och du bor vid de vita härliga sandstränderna vid Stilla Havet.

Området har inte mindre än 12 stränder som patrulleras av Beach Life Security Guards. Populärt är också The Illawarra Fly Treetop Walk som är en fantastisk upplevelse för alla sinnen. Namnet Wollongong kommer från aboriginerna och betyder ”staden (området) mellan bergen och havet”.

Tågresan på ca 1 timme från Wollongong till Sydney är en njutning! Och det är svårt att välja om ögonen ska vila på regnskogen eller på Stilla Havets vatten! Wollongong är perfekt för dig som vill ha nära till en pulserande storstad, men föredrar att bo och studera i en mellanstor stad. Bli inte sedan förvånad om du spenderar all fritid i Wollongong. En vanlig kommentar från våra studenter är att de helt enkelt inte hunnit att tänka på att resa till Sydney.

Blueberry samarbetar med University of Wollongong och våra många studenter som åker hit är otroligt nöjda. Det finns gott om studenter från många olika länder här vilket sätter en väldigt internationell prägel på universitetet. Här finns ett oändligt utbud av shopping, kafeer, restauranger, biografer, teatrar, museer och ett rikt nöjesliv.

För dig som vill åt sportaktiviteter har Wollongong och dess omgivningar ett enormt utbud att erbjuda. Stränderna är oerhört vackra och du kan ägna dig åt allt från surfing och fiske till segling och scubadykning. Eller varför inte dra upp i bergen och testa cykling, vandring och bergsklättring?

College & Universitet

Studera i Wollongong - Blueberrys utbud av skolor