Tokyo business district

Ställ en fråga/Ansök här!

Ställ din fråga eller kom igång med en ansökan till KAI Japanese Language School!

Förkunskapskrav

För att bli antagen till en språkkurs krävs det bara fullständiga gymnasiebetyg.

Sista ansökningsdatum

Beroende på hur länge du väljer att studera kan du behöva ansöka om ett studentvisum till Japan. I så fall behöver du skicka in din ansökan tidigare än om du läser en kortare kurs där du inte behöver studentvisum. Kurserna på KAI är godkända för studentvisum och man kan ansöka om det innan man börjar studera utan att ha några tidigare kunskaper i japanska.

För kurser kortare än 6 månader krävs inget studentvisum. Då har du två alternativ – turistvisum eller Working Holiday visum. Om du ansöker om ett turistvisum är det giltigt i 90 dagar, så du måste resa ut ur Japan i slutet av de första 90 dagarna (till exempel till Sydkorea eller Taiwan) och resa in igen för att få ett nytt turistvisum på ytterligare 90 dagar.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort med nästa steg! 

Ställ din fråga eller kom igång med en ansökan!

Vill du direkt boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sindre Løfsgaard, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan