Tokyo business district

Ansökan

Ansökan till KAI

Förkunskapskrav

För att bli antagen till en språkkurs krävs det bara fullständiga gymnasiebetyg.

Sista ansökningsdatum

Beroende på hur länge du väljer att studera kan du behöva ansöka om ett studentvisum till Japan. I så fall behöver du skicka in din ansökan tidigare än om du läser en kortare kurs där du inte behöver studentvisum. Kurserna på KAI är godkända för studentvisum och man kan ansöka om det innan man börjar studera utan att ha några tidigare kunskaper i japanska.

För kurser kortare än 6 månader krävs inget studentvisum. Då har du två alternativ – turistvisum eller Working Holiday visum. Om du ansöker om ett turistvisum är det giltigt i 90 dagar, så du måste resa ut ur Japan i slutet av de första 90 dagarna (till exempel till Sydkorea eller Taiwan) och resa in igen för att få ett nytt turistvisum på ytterligare 90 dagar.

Ansökan till språkskola

OBS: Det här är en officiell ansökan till språkskolan via Blueberry. Vill du istället ha mer information om den här skolan kan du kontakta oss längst ner till höger på sidan. Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • Inkvartering

  • Har du några allergier eller någon annan information som du vill dela?

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sindre Løfsgaard, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan