professor studera utomlands

Utbildningar

Utbildningar på University of British Columbia

I samarbete med UBC erbjuder Blueberry en eller två terminer Study Abroad för dig som är inskriven vid ett universitet. Study Abroad innebär att du vanligtvis läser 4 fristående kurser per termin.

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Som Study Abroad-student har du chansen att välja fritt bland universitetet breda kursutbud. Kursvalet görs på plats efter orientation, tyvärr finns det ingen garanti för att du får alla dina förstahandsval. Var beredd att skicka in en lista med dina kursval i ansökningen innan du är på plats så att UBC kan få en uppfattning på vad du vill läsa.

När du tittar på deras kurskatalog, observera följande: Kurser med status “blocked”, “restricted”, “STT”, kurser som har labb eller som är “full” ska ej väljas. Alla andra kurser är tillgängliga.

Läs mer om UBC Vancouvers kursutbud här.
Datum & priser hittar du här.

Bachelor’s degree – 4 år

Du kan välja att studera en hel utbildning bland ett brett utbud av program och kurser under fyra år på UBC. Några av de mest populära inriktningarna för svenska studenter är:

  • Business
  • Engineering
  • Media Studies
  • Political Science
  • Social Work

Läs mer om vilka program som erbjuds på University of British Columbia här.
Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Emma Ivarsson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan