Studera i Nya Zeeland på University of Auckland

Utbildningar

Utbildningar på University of Auckland

I samarbete med University of Auckland erbjuder Blueberry studenter möjligheter att läsa Study Abroad terminer, Bachelor’s Degrees och Master’s Degrees. Skolan erbjuder dessutom ettåriga Graduate Diplomas på kandidatnivå och ettåriga Postgraduate Diplomas på masternivå.

Tips! Har du redan en kandidatexamen, gått en KY/YH-utbildning eller har jobbat i flera år kan det vara fullt möjligt att tillgodoräkna dig din erfarenhet och ta ett ettårigt Diploma på University of Auckland för att spetsa till ditt CV.

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Som Study Abroad-student på University of Auckland kan du välja bland ett stort utbud av fristående kurser att studera under en eller två terminer. Detta är perfekt för dig som vill studera i Nya Zeeland under en kortare period. Du har också möjlighet att göra en så-kallad ”Gap Year”, d.v.s plugga på Auckland utan att vara inskriven på ett universitet. Du har möjlighet att välja om du vill studera tre eller fyra kurser under din termin på The University of Auckland.

Här ser du en lista med förslag på kurser du kan välja.

Se alla kurser som erbjuds här.
Datum & priser hittar du här.

Graduate Diplomas och Postgraduate Diplomas – 1 år

University of Auckland erbjuder ettåriga diplomprogram som snabbt ger dig en bra utbildning i ett specifikt ämne. Du kan både läsa på kandidatnivå och på masternivå.

Se hela utbudet här.
Datum & priser hittar du här.

Bachelor’s Degrees – 3 år

Du kan studera en hel kandidatutbildning i tre år på University of Auckland. Det går att välja bland ett stort antal olika inriktningar.

Se alla kandidatprogram här.
Datum & priser hittar du här.

Master’s Degrees – 2 år

University of Aucklands utbildningar på masternivå vänder sig till dig som redan har en högskoleutbildning och vill utöka dina kunskaper på en högre nivå.

Se hela programutbudet här.
Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Ella Reuterswärd, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan