Torg i Barcelona

Ansökan

Förkunskapskrav

För att ansöka till EU Business School till ett Bachelor-program behöver du ha minst betyg C i engelska 5 eller 6. Skulle du inte uppfylla detta krav, kan du göra ett språktest. Då gäller betyget 6,0 på testet IELTS. Detta krav gäller för skolans alla Hons-utbildningar samt Top-Up.

För att kunna ansöka till en Master degree på EU Business School behöver du uppvisa bevis på att du tagit ett engelskt språktest. Här behövs minst 89 på TOEFL eller 6,5 på IELTS. Du behöver också kunna uppvisa ett examensbetyg för en kandidatexamen eller likvärdigt. Intyget ska visas upp på både svenska och engelska. Slutligen behöver du skicka med ett CV, på engelska. Vid ansökan till MBA krävs bevis på att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet.

Sista ansökningsdag

EU Business School har ingen officiell sista ansökningsdag men vi rekommenderar att du ansöker ca 3 månader innan kursstart.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret nedan så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till Blueberry

Genom att fylla i ansökningsformuläret nedan påbörjar du en ansökan till skolan via oss. Vill du ställa en fråga eller boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy