les roches students

Utbildningar

Utbildningar på Les Roches

På Les Roches i Spanien och Schweiz kan du som student ta en Bachelor Degree eller Master Degree. En bachelor är fyra år men för dig som läst ett gymnasieprogram inom hospitality finns möjlighet att hoppa direkt in på det andra året.

Bachelor degree – 4 år  

BBA in Global Hospitality Management 
Programmet är ett utav de främsta i världen inom besöksnäring. Det är en väldigt praktisk utbildning som fokuserar på dina karriärmöjligheter efter examen. Under utbildningen har du möjlighet till 1-års praktik på någon utav Les Roches exklusiva samarbetspartners. Detta ger dig en unik möjlighet till att få en inblick i hotell- och turistbranschen samt sticka ut för framtida arbetsgivare. Under tredje året kan du välja att specialisera dig inom:  

  • Luxury Hospitality Management (Schweiz och Marbella) 
  • Entrepreneurship (Schweiz och Marbella) 
  • Digital Marketing Strategies (Schweiz och Marbella 
  • Financial Performance Management (Schweiz) 
  • Resort Development and Management (Marbella) 

 Läs mer om BBA i Global Hospitality Management här.

 

Master degree – 9 mån (+ 6 mån praktik)

Master in International Hotel Management (Marbella) 
Utveckla dina färdigheter och lär dig om vad som krävs för en ledande roll inom hotellbranschen. I detta masterprogram får du möjlighet till sex månaders praktik samt en field trip till Dubai! 

Läs mer om Master in International Management här.

Master in Sports Management and Events (Schweiz) 
Brinner du för idrott ur ett företagsperspektiv? Detta masterprogram låter dig utforska den ekonomiska delen på både nationell och internationell nivå inom sportens globala värld. Du får även lära dig att planera och genomföra stora evenemang. Under utbildningen får du möjlighet till sex månaders praktik, samt en field trip till Abu Dhabi! 

Läs mer om Master in Sports Management and Events här.