Tempel i Bali

Studera på Warmadewa University

Warmadewa University ligger centralt i Renon, ett av de finaste områdena i Denpasar, på Bali. Med buss tar du dig lätt till stadskärnan eller till hamnen där du kan åka till närliggande öar. Campus är på gångavstånd från stränder och surfställen.

På Warmadewa University kan du göra Study Abroad eller läsa ett sommarprogram. Som Study Abroad-student kan du välja att göra en eller två terminer på Warmadewa International Program (WIP) eller Bali Business Foundation Program (BBF), två unika upplevelser där du får uppleva det bästa av vad Warmadewa har att erbjuda. WIP är en blandning av studier i business och indonesisk kultur medan BBF är ett program för dig som vill bli entreprenör och hellre är ute på företag och lär dig än i klassrummet.

Universitas Warmadewa

4 skäl att studera på Warmadewa University

  • Warmadewa anses vara ett av de främsta privata universiteten i Bali.
  • Fantastisk utbildning till ett riktigt bra pris!
  • Specialutformade program för internationella studenter.
  • Bo i underbara Denpasar, surfarnas och yogaentusiasternas mecka.

Studera på Bali

Bali tillhör Indonesien som består av närmare 17 000 öar, utspridda på två kontinenter. Indonesien är rankat som Sydostasiens största ekonomi och landet har gjort stora satsningar på att förbättra sitt utbildningssystem. Den förbättrade utbildningen, det fantastiska landskapet och den fascinerande kulturen har gjort Bali till ett självklart val för många studenter runt om i världen.

Bali är känt för sin surfing- och yogakultur. Men det är Balis befolkning som gör denna ö till så mycket mer än vågor i världsklass och spektakulära risfält. Ta lärdom av lokalbefolkningens livsstil som fokuserar på naturvänlighet, god karma och positivt tänkande. Studera på Bali, paradiset som bjuder på en hel palett av upplevelser.

Utbildningar på Warmadewa University

I samarbete med Warmadewa University erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer
  • Sommarprogram – 2 till 4 veckor

Läs mer om utbildningarna på Warmadewa University här.

Följ Warmadewa University i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Solnedgång i Bali

Jag tycker att den bästa har varit helhetsupplevelsen. Jag har upptäckt att jag älskar att bo där vädret ständigt är bra. Jag har också upptäckt hur mycket jag lärt mig genom att gå utanför min trygghetszon.

– Frederikke, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sofia Eriksson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan