Ansökan

Antagningskrav

För att bli antagen till University of Zagreb ska du ha högskolebehörighet med goda kunskaper i engelska. Du kommer också att få genomgå ett antagningsprov.

Antagningsinformation

Antagningsproven hålls online med flera tillfällen under våren. Provet är skriftligt och innehåller ämnena biologi, kemi och fysik. Testet består av 120 frågor med 40 frågor i respektive ämne. För att klara provet måste du minst klara 15 frågor i varje ämne med totalt 61 korrekta svar. Efter det skriftliga provet hålls en kortare intervju. Som förberedelse kommer Blueberry förse dig med många exempel på frågor som kan dyka upp så du kan träna inför provet.

Sista ansökningsdatum

Notera att deadline för ansökan innebär att din ansökan måste vara komplett och samtliga dokument mottagna av universitetet. Det är alltid fördel att vara ute i god tid med din ansökan. Universitetet antar 50 studenter per år. Sista ansökningsdatum för 2023 är passerat och ansökan för 2024 öppnar under hösten.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret nedan så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till universitetet.

Ansökan till Blueberry

Genom att fylla i ansökningsformuläret nedan påbörjar du en ansökan till skolan via oss. Vill du ställa en fråga eller boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy