Boende

Boende på Santa Barbara City College

Tips från SBCC

Santa Barbara City College har inget eget boende på campus men du kan få hjälp via skolan med tips och länkar. Det finns lite att ta del av via deras hemsida men du får även mer information när du blivit antagen.

Läs mer här om tips och förslag från SBCC.

Tidigare studenter

Tidigare studenter rekommenderar att man vågar vänta med att bestämma långtidsboende tills man är på plats i Santa Barbara och bokar boende på ett hotell eller vandrarhem de första nätterna. I USA finns det många som hyr ut allt från lägenheter och rum till hus som man kan gå ihop ett par studenter och dela på. Genom att vänta kan du jämföra olika boenden, se till att du hamnar i ett område där fler studenter bor och som känns bra.

Andra studenter att dela boende med kan man hitta i bland annat Facebookgruppen SBCC Housing samt i olika forum online. Blueberry har också en egen Facebookgrupp för SBCC studenter som du får tillgång till när du har ansökt.

Intresseanmälan  Ansök nu

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan