Ansökan

Ansök till UC Berkeley Extension

Förkunskapskrav

För att söka Study Abroad behöver du ha läst minst ett år på universitet sedan tidigare samt ha fullständiga gymnasiebetyg.
För att söka till diplomen behöver du ha en avslutad kandidatexamen eftersom dessa är på masternivå. Du behöver också visa upp att du har fullständiga gymnasiebetyg. Om du har minst ett C i engelska 5 och 6 från gymnasiet behöver du inte skriva ett test i engelska. Har du däremot lägre betyg eller exempelvis bara läst engelska 5 så behöver du skriva antingen TOEFL eller IELTS. Kraven för de olika programmen är då följande:

Study Abroad

Du behöver genomföra ett TOEFL-test och få ett resultat på 90, alternativt behöver du göra en IELTS-examen med ett resultat på 7.

Diploma Program

Du behöver genomföra ett TOEFL-test och få ett resultat på 79, alternativt behöver du göra en IELTS-examen med ett resultat på 6,5.

Onlineutbildningar

Kontakta Blueberry om du är intresserad av utbildningarna online då kraven på engelska är olika för olika utbildningar.

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdag är 3 månader innan kursstart men vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så tidigt som möjligt för att hinna med visumprocessen.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till Blueberry

OBS: Det här är en officiell ansökan till skolan via Blueberry. Vill du istället ha mer information om den här skolan kan du kontakta oss längst ner till höger på sidan. Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.
  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.