Studera Accounting utomlands på blueberry.nu

Accounting

Studera Accounting utomlands

Har du lätt för siffror och vill kanske i framtiden jobba med ett företags budget eller årsredovisning? Då är Accounting något för dig. Studerar du Accounting får du bland annat lära dig hur man planerar ett företags ekonomiska resurser och genomför revisioner.

Accounting kallas ofta för ”ryggraden i en verksamhet” och är ett mycket brett ämne med ett flertal möjliga karriärmöjligheter efter avklarade studier. Du kanske har en vision att jobba på en stor revisionsbyrå eller investmentbank? En revisor är en viktig tillgång för ledningsgruppen i ett företag. Förutom att arbeta som revisor, är denna utbildning även användbar om du är intresserad av en karriär som controller inom ekonomi, drift och produktområdet.

Med en utbildning i Accounting får du en bred grund för en karriär med många olika framtidsmöjligheter. Många av Blueberrys skolor erbjuder kurser inom Accounting. Kanske lockar det att läsa en termin på något av de större universiteten som University of Wisconsin – Madison eller California State University Long Beach? De här skolorna är kända för sin stora och passion för sport och för bra studentliv vilket ger dig en oförglömlig studieupplevelse!

College & Universitet

Accounting - Blueberrys utbud av skolor