Studera International Business utomlands på blueberry.nu

International Business

Studera International Business utomlands

Försäljning i London, tillverkning i Asien, marknadsföring i Europa, logistik i Mexiko. Med en examen i internationella affärer kan listan på möjligheter göras lång. Ta steget och inled en framgångsrik karriär på den internationella marknaden. Efter avslutade studier öppnas en värld av möjligheter för att arbeta globalt, perfekt för dig som gillar att resa!

När du läser International Business får du fördjupa dig i affärsmannaskap med ett globalt perspektiv. Du läser ämnen som ekonomi, finans, marknadsföring och politik. Vad sägs om kurser som International Marketing, Global Financial Markets och Cross Cultural Behaviour? Du kommer få lära dig strategier för gränsöverskridande tillverkning och marknadsföring. Efter avslutad utbildning kan du bland annat jobba som exportsäljare, affärsutvecklare, projektledare eller Key Account Manager.

Hur låter det med studier inom International Business i världsstaden New York? Det är ett populärt val bland våra studenter att studera 1-2 terminer fristående kurser (Study Abroad) på Berkeley College. Där kan du verkligen få känna av den internationella kulturen samtidigt som du på din fritid kan vandra runt i staden som aldrig sover.

Maqcuarie University i Sydney erbjuder också mycket bra utbildningar i International Business. Du kan studera allt från en termin fristående kurser till en hel utbildning.

College & Universitet

International Business - Blueberrys utbud av skolor