Studera Human Resource Management utomlands på blueberry.nu

Human Resource Management

Studera Human Resource Management utomlands

Brinner du för att motivera och engagera andra människor? Då är Human Resource Management (HRM) rätt ämnesområde för dig.  Du blir expert på ledning och utveckling av människor inom ett företag eller organisation. Du lär dig hur man rekryterar, utvecklar och belönar medarbetare för att skapa en effektiv arbetsplats och en trivsam arbetsmiljö med positiva medarbetare.

När du läser Human Resource Management får du utbildning i hur du på ett effektivt sätt tar tillvara på de mänskliga resurserna inom en organisation och efter avslutad utbildning kan du bland annat arbeta med rekrytering, personalledning och personalutveckling, ledarutveckling och kompetensutveckling. En vanlig titel är Human Resource Manager.
Med internationell erfarenhet från en utbildning utomlands får du ännu större förståelse för sociala och kulturella skillnader mellan olika människor vilket kommer väl till pass när du börjar jobba.

Human Resource Management har du möjlighet att studera på många platser runt om i världen. Vi på Blueberry kan bland annat hjälpa dig till Hawaii Pacific University där du kan välja om du vill läsa en termin eller en hel utbildning. Vi kan också rekommendera Auckland University of Technology i vackra Nya Zeeland. Även här kan du studera en termin eller en hel kandidatexamen. Här bor du i en storstad, har nära till stranden eller maginifika naturupplevelser både på land och till sjöss. Samtidigt har du en riktigt bra utbildning i bagaget när du kommer hem.

College & Universitet

Human Resource Management - Blueberrys utbud av skolor