Entrepreneurship & Innovation

Studera Entrepreneurship & Innovation utomlands

Gillar du att skapa och dra igång saker? Sitter du inne på massor av bra affärsidéer? När du studerar inom områden som Innovation och Entreprenörskap lär du dig grunderna i företagsekonomi, men också hur en enkel idé blir en lönsam affärsidé. Du får kunskap om hur du startar och driver ett framgångsrikt företag. Apple, Google och IKEA är alla exempel där man kan se betydelsen av innovation och vilka egenskaper och vilken kunskap som en framgångsrik entreprenör kan ha.

Genom att studera utomlands så skapar du redan under din studietid ett internationellt nätverk. Hur låter Gold Coast i Australien som studieort? Kan du tänka dig att studera på ett exklusivt universitet nära stranden? Då har vi på Blueberry ett riktigt bra alternativ för dig! Bond University har ett otroligt fint campus och erbjuder både fristående kurser och kandidat- eller masterexamen inom innovation och entreprenörskap.

Kanske lockas du av Kaliforniens stränder? Vad sägs om att studera en termin på California State University Fullerton i Orange County? Skolan är känd för sina kurser inom business och här kan du läsa enstaka kurser inom både innovation och entreprenörskap.

College & Universitet

Entrepreneurship & Innovation - Blueberrys utbud av skolor