Studera Management utomlands på blueberry.nu

Management

Studera Management utomlands

Drömmer du om att leda ett företag eller kanske starta eget företag? Nu har du möjlighet att utveckla de kunskaper som gör dig attraktiv som chef och ledare! När du studerar Management ligger fokus på ledarskap, kommunikation, analys och beslutsfattande. Det är perfekt för dig som känner att du vill ha ett övergripande ansvar på ett framtida jobb. Du får förbereda dig på att ta itu med utmaningar i olika typer av organisationer. Du blir expert på till exempel ledarskap, strategier, affärsmål, ekonomi, delegering, teambuilding, projektledning och kommunikation.

Förbättra din förmåga att leda samtidigt som du bygger upp ett globalt nätverk för framtiden. Valmöjligheterna är många och Blueberry hjälper dig självklart att hitta rätt!

Blueberry har många skolor som erbjuder utbildningar inom Management. Vad sägs om att bosätta dig i storstaden Los Angeles och läsa fristående kurser i Management på California State University Northridge? Eller varför inte studera i Sydney eller Brisbane i Australien? APM College of Business and Communication erbjuder till exempel både diplom- och kandidatutbildningar inom Management. University of New South Wales i Sydney är en av världens 15 bästa business-skolor och är också ett mycket bra val.

College & Universitet

Management - Blueberrys utbud av skolor