Studera Logistics & Supply Chain Management utomlands på blueberry.nu

Logistics & Supply Chain Management

Studera Logistics & Supply Chain Management utomlands

Vad händer innan en vara hamnar på hyllan i varuhuset? Hur ser stegen från produktion till kund ut? Studera logistik och Supply Chain Management och lär dig hur flödet ser ut från produktion till leverans och försäljning. Logistik handlar mycket om att på ett så effektivt, ekonomiskt och miljövänligt vis som möjligt göra produkter tillgängliga. Inom logistik omfattas många olika områden, exempelvis ekonomi och administrationslogistik.

Logistik behövs i många branscher och är en av de viktigaste delarna i ett företag. Gillar du att planera och organisera är logistik ett område för dig! Du kanske väljer ett yrke som Supply Chain Manager, transportplanerare, produktionsplanerare, driftstekniker eller inköpare i framtiden. Att studera logistik utomlands breddar dina chanser till att arbeta globalt. 

Möjligheterna att studera logistik och Supply Chain Management på någon av Blueberrys samarbetspartners är många. Vad sägs om att studera 1-2 terminer på ett av USA:s största universitet? Om du är sportintresserad har du säkert även hört talas om “Big Ten Academic Alliance”? Vi pratar självklart om University of Minnesota!

Vi kan också rekommendera University of Wollongong söder om Sydney i Australien. Skolan erbjuder ett stort kursutbud och du kan välja att studera från 1 termin till en hel masterexamen. Universitetet har blivit högt rankat i många undersökningar och har ett gott internationellt rykte.

College & Universitet

Logistics & Supply Chain Management - Blueberrys utbud av skolor