Studera Entertainment Business Management utomlands på blueberry.nu

Entertainment Business Management

Studera Entertainment Business Management utomlands

Vill du ha en händelserik karriär inom underhållningsbranschen? Vill du jobba med den affärsmässiga sidan av till exempel musik och film? Kanske vill du vara Manager åt nästa stora musikstjärna? Då har du hittat rätt!

En utbildning i Entertainment Business Management (fritt översatt företagsledning för underhållningsbranschen) ger dig de färdigheter som behövs för att arbeta bakom kulisserna och fatta viktiga beslut. Du lär dig allt från budgetplanering, kontraktsförhandling och mediahantering till marknadsföring, PR, kommunikation och val av stylister eller annan personal.

Det finns inga begränsningar på hur långt du kan gå inom underhållningsbranschen och vi hjälper mer än gärna till att ta första steget i din karriär!

Ta chansen att studera på erkända University of California Los Angeles (UCLA). Här kan du läsa ett certifikat inom Business and Management of Entertainment. Om du vill kan du sedan ansöka om ett OPT-visum vilket innebär att du har möjligheten att stanna kvar ett år i USA och jobba inom det område du studerat.

Har du istället alltid drömt om att åka “Down Under”? I Australien kan du bland annat läsa ett diplom eller en hel kandidatexamen på JMC Academy som erbjuder programmet Entertainment Business Management.

College & Universitet

Entertainment Business Management - Blueberrys utbud av skolor