Utlandsstudier i Florens i Italien på Lorenzo de Medici på blueberry.nu

Ansökan

Ansökan till Lorenzo de’ Medici

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Lorenzo de’ Medici behöver man ha en fullständig gymnasieexamen och minst C i kurserna engelska 5 och 6. Alternativt kan man ta ett engelskatest som IELTS eller TOEFL.

Om du söker till ett Professional Certificate Program behöver du några års erfarenhet från branschen eller relevant akademisk utbildning.

För att ansöka till Certificate in Fashion Marketing & Merchandising så är det fördelaktigt att ha studerat på högskola/universitet tidigare eller ha relevant erfarenhet.

Sista ansökningsdatum

Officiellt sista ansökningsdatum för höstterminen är 15 juni och för vårterminen 15 november, men vi rekommenderar att du söker i god tid då många av kurserna och utbildningarna snabbt blir fulla.

Officiellt sista ansökningsdatum för universitetets boende är 15 juni för höstterminen och 15 november för vårterminen. Blueberrystudenter är dock välkomna att söka även efter dessa datum, under förutsättning att det finns lediga rum.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret nedan så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till Blueberry

OBS: Det här är en officiell ansökan till skolan via Blueberry. Vill du istället ha mer information om den här skolan kan du kontakta oss längst ner till höger på sidan. Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.
  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.