Utlandsstudier i Florens i Italien på Lorenzo de Medici på blueberry.nu

Ansökan

Ansökan till Lorenzo de’ Medici

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Lorenzo de’ Medici behöver man ha en fullständig gymnasieexamen och godkänt kurserna engelska 5 och 6. Alternativt kan man ta ett engelskatest som IELTS eller TOEFL.

Om du söker till ett Professional Certificate Program behöver du några års erfarenhet från branschen eller relevant akademisk utbildning.

För att ansöka till Certificate in Fashion Marketing & Merchandising så är det fördelaktigt att ha studerat på högskola/universitet tidigare eller ha relevant erfarenhet.

Sista ansökningsdatum

Vi rekommenderar att du söker i god tid innan deadline då många av kurserna och utbildningarna snabbt blir fulla. Det är samma ansökningsdatum även för LdMs boende.

Sommartermin 1: 10 april
Sommartermin 2: 15 maj
Hösttermin: 15 juni
Vårtermin: 15 november

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret nedan så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till Blueberry

Genom att fylla i ansökningsformuläret nedan påbörjar du en ansökan till skolan via oss. Vill du ställa en fråga eller boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy