Gata i Barcelona

Boende

Boende på Geneva Business School

Geneva Business School erbjuder ett antal boendemöjligheter till sina olika campus, det finns möjlighet för både boende på och utanför campus. De olika campusen har möjlighet för olika boenden, se nedan för detaljer kring den stad du vill studera i.

Geneva Business School i Barcelona

I Barcelona har Geneva Business School inget eget studentboende men de har möjlighet att hjälpa studenter hitta rätt bland alla erbjudanden som finns i staden. Som student kan du välja mellan att hyra en lägenhet själv, bo i studentboende eller bo hos en Host Family.

Du kan hyra en lägenhet själv eller dela med en eller flera andra Geneva Business School studenter, och om detta är något du är intresserad av behöver du söka boende med lång framförhållning för att ha större chans att hitta det du söker. Geneva Business School har olika partners som erbjuder studentboenden i Barcelona vilket gör att du som student på skolan kan få rabatt. Att bo i studentboende är ett bra sätt att träffa och lära känna andra studenter. Väljer du Host Family får du bo hos en spansk familj där eget rum och mat ingår. Att bo hos en värdfamilj är ett bra alternativ för dig som är intresserad av att lära sig spanska språket och kulturen i Barcelona och Spanien.

Läsa mer om de olika boendealternativen i Barcelona.

Geneva Business School i Geneve

I Geneve har Geneva Business School eget studentboende och du som student kan då välja mellan skolans studentboende eller att hyra en lägenhet själv.

Du har möjlighet att dela ett rum med andra Geneva Business School studenter i en lägenhet eller till och med en studio om du söker med lång framförhållning. Kök och badrum delas av flera studenter i samma boende. Geneva Business School har kontakt med olika privata bostadsförmedlare i Geneve som studenter kan kontakta och få hjälp med boende från.

Läsa mer om det olika boendealternativen i Geneva.

Geneva Business School i Madrid

I Madrid har Geneva Business School inget eget studentboende men de har möjlighet att hjälpa studenter hitta rätt bland erbjudanden som finns i staden. Som student kan du välja mellan att hyra en lägenhet själv, bo i studentboende eller bo hos en Host Family i Madrid.

Som student kan du hyra en lägenhet själv eller dela med en eller flera andra Geneva Business School studenter, om detta är något du är intresserad av behöver du söka boende med lång framförhållning för att ha större chans att hitta något för dig. Geneva Business School har olika partners som erbjuder studentboenden i Madrid vilket gör att du som deras student kan få rabatt. Att bo i studentboende är ett bra sätt att träffa och lära känna andra studenter. Genom att bo i en Host Family får du bo hos en spansk familj där eget rum och mat ingår. Att bo hos en värdfamilj är ett bra alternativ för dig som är intresserad av att lära sig spanska språket och kulturen i Madrid och Spanien.

Läsa mer om de olika boendealternativen i Madrid.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sabina Fernandez, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan