Boende i Barcelona på blueberry.nu

Boende

Boende på Universitat Autònoma de Barcelona

Boende anordnas på eget initiativ av studenten, och med hjälp av skolan. Universitat Autònoma de Barcelona har ett campus boende som rekommenderas. Skolan hjälper studenter med att ansöka om rum på skolans egna campus. De kan även hjälpa dig med att komma i kontakt med andra externa boenden. Du bör börja leta boende så snart du blivit antagen och senast en månad före kursstart.

Campus boende

Läser du på Bellaterra campus (på spanska) så kan du bo på själva campusområdet som kallas Vila Universitària. Där finns fem olika storlekar på lägenheter mellan 30 och 100 kvm. Priset ligger på cirka 300 EUR (ca 3 400 SEK) och 500 EUR (ca 5 700 SEK) per månad. Här kan du läsa mer om Vila Universitària. 

Om du ska läsa på Saint Pau campuset inne i Barcelona City så rekommenderar vi och UAB att leta boenden via sidorna nedan. Du kommer få mer information om boende från skolan efter att du blivit antagen.  Du kan även höra av dig direkt till skolan, efter att du har blivit antagen för att få mer information och vägledning i att hitta boende.

Resa Housing
Weflating

Hitta boende på egen hand

Det är även mycket vanligt att ordna boende på egen hand och till exempel dela lägenhet eller hus med andra studenter. Det finns ett brett utbud av alternativ och är ofta enkelt att hitta ett rum att hyra i delad lägenhet med andra. Några hemsidor som vi hört att tidigare studenter hittat boende via och som vi rekommenderar er att använda er av för att hitta bostad, nämns här nedan.

Idealista
Kyero 
TheHomeLike
Resa
XiorBarcelona
TheSocialHub

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan