Utlandsstudier i Barcelona på UAB på blueberry.nu

Ansökan

Ansökan till Universitat Autònoma de Barcelona

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Universitat Autònoma de Barcelona behöver du ha fullständiga gymnasiebetyg och minst betyg E i Engelska 5 och 6. Ska du ansöka till BME programmet behöver du ta ett engelskatest som till exempel IELTS eller TOEFL.

Om du ska läsa några av kurserna från deras Pre-established program måste du vara inskriven på ett svenskt universitet där du har läst minst två terminer (60HP). För att läsa kurser på Master-nivå så behöver du kunna visa upp ett intyg från skolan som visar att du är kvalificerad att läsa kurser på Master nivå.

Sista ansökningsdatum

För kursstart höstterminen 2023 är sista ansökningsdag 29 juni.
För kursstart vårterminen 2024 är sista ansökningsdag 20 november
BME programme har deadline 15 juni.

Efter dessa datum stängs ansökningsportalerna och vi kan inte registrera din ansökan i efterhand. Därför behöver vi ha fått in en komplett ansökan från dig och ha hunnit skickat in ansökan till skolan innan de angivna datumen.

Vi rekommenderar dig dock att ansöka så tidigt som möjligt då det endast finns ett begränsat antal platser på en del av kurserna, så ju senare du ansöker ju större är risken att du inte får plats på ditt förstahandsval av kurser.

För att gå vidare, skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret nedan så kommer du bli kontaktad av en av våra handläggare med mer information om hur vi går vidare med ansökan till skolan.

Ansökan till Blueberry

Genom att fylla i ansökningsformuläret nedan påbörjar du en ansökan till skolan via oss. Vill du ställa en fråga eller boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy