Studera i Sydkorea

Boende

Boende på Hanyang University

Study Abroad

Studenter som läser Study Abroad (fristående kurser) behöver ordna boende på egen hand. Hanyang skickar ut tips på boendealternativ utanför campus inför kursstart och det är generellt väldigt enkelt att hitta boende som student i Seoul. Du kommer även ha möjlighet att få kontakt med andra studenter som ska till Hanyang via oss om du vill gå ihop och dela boende med andra studenter. Hanyang tipsar bland annat om följande sidor för att hitta boende i Seoul:

Språkkurs

Studenter som läser Korean Language Course har möjlighet att ansöka om boende i samband med att ansökan skickas in. Det finns ett begränsat antal platser varje termin men så länge du söker i god tid är chansen stor att du får en plats. Boendet ligger inom gångavstånd till campus och delas med andra studenter på skolan.

Boende på Hanyang University ERICA campus 

Hanyang University erbjuder campusboende på ERICA Campus, vilket garanteras alla internationella studenter på begäran. Sovsalarna har plats för cirka 3000 studenter. Sovsalarna är dubbelrum utrustade med luftkonditionering, badrum, 2 enkelsängar och annan grundläggande utrustning. 

In- och utcheckningsdatum kommer att bekräftas separat för varje termin. Normalt kan du checka in 4 dagar före terminsstart, och studenter kan bo i sovsalen under hela terminen. Avgiften för studenthemmet betalas direkt till Hanyang University. Priserna varierar mellan 900 EUR och 1200 EUR för 1 termin, vilket gör detta till ett prisvärt val för studenter. 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sofia Eriksson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan