Studera i Vietnam, Hanoi, RMIT University Vietnam, besök Ha Long Bay

Studera i Hanoi

Studera utomlands i Hanoi

Vietnams huvudstad Hanoi är idyllen av en typsik Asiatisk storstad. Det finns gatukök överallt, fik på varje gatuhör och motorcyklar är sättet att enklast ta sig fram.

Hanoi har varit en stad de senaste 1000 åren, vissa kvarten är bevarade och lockar många turister. De nybyggda områdena lockar företag, institutioner och internationella kontakter. Utan för citykärnan är förorterna fyllda med små städer och samhällen som ofta fokuserar på traditionellt hantverk och en social sammanhållning för området. När studierna blir för mycket är en utflykt till någon av dessa samhällen en perfekt dagsaktivitet och ett tillfälle för att slappna av.

De varmaste månaderna är maj till september, då temperaturer varierar mellan 30 och 25 grader. I samband med dessa varma månader är det också regnperiod då Hanoi har ett sub-tropiskt klimat. Men var inte orolig på vintrarna blir det mellan 20 och 15 grader så risken för snökaos är minimala.

Studentlivet i Hanoi är riktigt bra och det finns gott om nöjen och aktiviteter. Universiteten och de nationella studenterna i Vietnam är vana vid internationella studenter och finns därför alltid till hans om det skulle vara något man behöver eller vill ha hjälp med.

College & Universitet

Studera i Hanoi - Blueberrys utbud av skolor