Ho Chi Minh City, Vietnam, studera utomlands, RMIT University

Studera i Ho Chi Minh City

Studera utomlands i Ho Chi Minh City

Vietnams största stad är Ho Chi Minh City är hem till 7,5 miljoner människor och nästan lika många motorcyklar. Under 2017 var HCMC utmärkt till världens andra mest dynamiska stad och staden ligger fortfarande kvar på top 5.

I Ho Chi Minh City kan du hitta allt du kan behöva, shopping, restauranger och nära till länder som Thailand, Malaysia, Myanmar, Kambodja och Singapore som alla ligger inom 2 timmars resa från Ho Chi Minh City. Du har även andra sydasiatiska länder nära till hands och HCMC är ett centrum för ekonomin i området så det går mycket flyg.

En vanlig dag kan du enkelt ta en tur till den lokala marknaden och njuta av dagsfärska blommor, färgglada lyktor och kryddor du aldrig använt tidigare. Med lite övning i att pruta kan du fixa ordentliga inköp för dagen och hela veckan.  Om du vill utforska det Vietnamesiska köket ännu mer kan du ta del av någon av alla de matlagningskurser som finns, ni börjar alltid med att gå och handla maten tillsammans.

Studentlivet i Ho Chi Minh City är riktigt bra och det finns gott om nöjen och aktiviteter. Universiteten och de nationella studenterna i Vietnam är vana vid internationella studenter och finns därför alltid till hans om det skulle vara något man behöver eller vill ha hjälp med.

College & Universitet

Studera i Ho Chi Minh City - Blueberrys utbud av skolor