Vänner umgås - lounge area utomhus

Boende

Boende på Edith Cowan University i Perth

Edith Cowan University har fina campusboenden som är mycket omtyckta bland studenter.

Residens på Campus

Om du väljer campusboende erbjuder ECU ett antal alternativ där du bor i ett modernt enkelrum, kök och två badrum delas vanligtvis med fem andra studenter. Priset för att bo i residens på universitetets campus ligger på 164 AUD per vecka. Utöver den bekvämlighet som campus boende innebär ligger samtliga campus i anslutning till butiker, sportanläggningar och är lätt att nå med kollektivtrafik.  Läs mer om ECUs campus boende här.

Eget boende utanför Campus

Många studenter väljer att dela lägenhet eller hus utanför campus. Priset varierar naturligtvis beroende på läge och standard. Det brukar kosta mellan 120 AUD (ca 900 SEK) och 510 AUD (ca 3 500 SEK) per vecka och person. Som internationell student kan du få hjälp av International Office på Edith Cowan University, till exempel transportering till ditt nya boende eller assistans till att besöka olika boendealternativ. En rekommendation är att se flertalet lägenheter innan beslut tas.

Tänk på att läsa igenom hyreskontraktet noggrant innan du signerar. Ett boendekontrakt binder dig vanligtvis att betala för ett bestämt antal månader även om du skulle flytta därifrån tidigare. Varken Blueberry eller ECU kan ta ansvar för boende eller kontrakt som du ingår utanför campus.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan