Datum & Priser

Datum & priser för Edith Cowan University

Startdatum 2022

Termin 1: 21 februari – 17 juni
Termin 2: 25 juli – 18 november

De flesta kurser och utbildningar har start både i juli och februari. Notera att Orientation Week startar 1 vecka innan kursstart.

Kurspriser 2021-22

Study Abroad – 1 till 2 terminer
Från 6700 AUD (ca 43 300 SEK) per termin om du läser 4 kurser.
Från 5025 AUD (ca 32 500 SEK) per termin om du läser 3 kurser.

Bachelor’s degree – 3 år
Från 13 500 AUD (ca 87 100 SEK) per termin beroende på utbildning. Pris kan ändras av stipendium, se längre ner.

Master’s degree – 1 till 2 år
Från 11 900 AUD (ca 76 800 SEK) beroende på utbildning.

Stipendier

ECU har under 2021 några spännande stipendier att ta del av som kan göra din utbildning billigare! Läs gärna mer om de olika aktuella stipendierna nedan.

Welcome to ECU Online Bursary

Detta stipendium ger dig 2000 AUD rabatt om du på grund av COVID-19 inte har möjlighet att resa till Australien och väljer att påbörja utbildningen online. Du kan läsa mer om stipendiet här.

International Undergraduate Scholarship

Detta stipendium på 20% har du som internationell student stor chans att få när du söker till en Bachelor’s degree. Du kan läsa mer om stipendiet här.

International Masters Scholarship

Ifall du redan har en kandidatexamen och vill söka till någon av skolans Master degrees har du även här möjlighet att få 20% rabatt. Läs mer om stipendiet på ECUs hemsida här.

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på Edith Cowan University betalar du terminsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

Utbildningarna på Edith Cowan University är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Läs om CSN och hur mycket studiemedel du kan få här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Tobias, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan