Utbildningar

Utbildningar på CSU Long Beach

I samarbete med California State University Long Beach erbjuder Blueberry studenter möjligheter att studera en eller två Study Abroad terminer, en Bachelor Degrees eller en Master Degrees inom bland annat Art, Business, Design, Engineering, Fashion, Finance, Hospitality Management eller Nutrition.

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Som Study Abroad-student på CSU Long Beach kan du välja bland ett stort utbud av fristående kurser att studera under en eller två terminer. Detta är perfekt för dig som vill prova på att studera på ett amerikanskt universitet en kortare period eller läsa kurser till ditt svenska program utomlands. Study Abroad-programmet på CSULB heter Study At The Beach och erbjuder fristående kurser inom de flesta fakulteten.

Nytt för 2018 är att svenska studenter nu kan läsa samtliga kurser inom Business (Marketing, Management, Finance, Accounting, Information System, International Business). Läs mer om skolans Business-fakultet och vilka kurser du kan välja här.

Se vilka kurser som erbjuds på Study At The Beach här!
Datum och priser för Study Abroad hittar du här.

Bachelor’s Degree – 4 år

Du kan välja att studera en hel utbildning bland ett brett utbud av program och kurser under fyra år på CSU Long Beach. Det går att välja bland ett stort antal Majors (huvudinriktningar). Vissa utbildningar tillåter en kombination av både en Major och en Minor.

Läs mer om vilka program som erbjuds på California State University Long Beach här!
Datum och priser för Bachelor’s Degree hittar du här.

Master’s Degree – 1 till 2 år

CSU Long Beach erbjuder högre utbildningar, Master Degrees. Dessa vänder sig till dig som redan har en högskoleutbildning och vill utöka dina kunskaper på en högre nivå.

Läs mer om vilka program som erbjud på California State University Long Beach här!
Datum och priser för Master’s Degree hittar du här.

Ansök nu Intresseanmälan

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Steven Engström, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan