Upplev kulturen, naturen och den höga akademiska nivån i Asien

Asien är världens mest folkrika kontinent! Utöver en hög akademisk utbildning får du också möjlighet att uppleva naturen, kulturen och de fantastiska människorna genom studier här. I Asien får du en upplevelse utöver det vanliga! Dessutom får du möjlighet att studera utomlands till en mycket förmånlig kostnad. Här är det enkelt att klara sig på CSN och även få pengar över till att uppleva allt vad din studieort har att erbjuda. Läs vidare om några populära studiealternativ som du kan välja mellan i just Asien.

Upplev Sydkorea

Studera på Hankuk University of Foreign Studies (HUFS)

På detta internationella universitet som ligger i häftiga storstaden Seoul, har ett flertal erkända diplomater och framgångsrika företagare studerat! Universitetet har ett stort fokus på språkstudier då det finns över 45 olika språk att lära sig (!). Förutom språk kan du exempelvis välja att studera International Relations, International Economics, International Law and Development eller Culture. Universitetet erbjuder boende på campus och på skolområdet hittar du det mesta du behöver så som butiker, idrottsanläggningar, restauranger och cafeterior.

Studera på Hanyang University och få möjlighet att tillgodoräkna dig dina studier på din Svenska högskola

Studera på ett av världens främsta universitet inom engineering! Hanyang University är även högt rankat på flera topplistor och här träffar du människor från hela världen! Universitetet är välkänt för sin forskning och sitt nära samarbete med näringslivet vilket ger studenterna en bra start på sin framtida karriär. Som student här kan du ta del av allt vad Seoul har at erbjuda och även utforska stora sydkoreanska städer som Busan och Daegu. Universitetet är perfekt för dig som studerar på högskola i Sverige och vill tillgodoräkna dig studierna på din nuvarande utbildning.

Thailand – Ta del av en spännande matkultur och historia

Studera på Kasetsart University

Det prestigefulla universitetet Kasetsart University ligger i häpnadsväckande storstaden Bangkok! Universitetet är ett av de äldsta universiteten i Thailand och har en lång historia då det först och främst började som ett jordbruksuniversitet. På Kaetsart University studerar över 2000 internationella studenter och du blir väl omhändertagen som student genom roliga och inspirerande aktiviteter, som temadagar och matlagningsklasser! Här får du uppleva Thailands underbara kultur, kulinariska kök och i Bangkok kan du ta del av nya sevärdheter varje dag. Allt från uråldriga tempel och palats till toppmoderna shoppingcentrum, restauranger och klubbar. Detta till ett mycket förmånligt pris! I Bangkok kostar en enkel middag ofta runt 20 kr för en person, medan du kan äta trerätters middag för två personer för ca 230 kr.

 

Upplev otrolig natur i Indonesien

Studera på Balis främsta universitet – Warmadewa University

Mitt på Bali ligger ett av de främsta privata universitetet Warmadewa University! Här kan du antingen studera ett Study Abroad program eller läsa ett sommarprogram. Här får du en unik studieupplevelse och utbildning till ett bra pris samtidigt som du får uppleva fantastiska Bali med de underbara människorna, den fantastiska naturen samt en fascinerande kultur! Gillar du att surfa och Yoga har du hittat helt rätt! Här kan du exempelvis läsa kurser inom business eller environment som del av Warmadewas Academy program, eller om du vill satsa på sociala medier – Influencer Academy! I det programmet läser du kurser som Achieving Personal and Professional Success, Photography and Videography och Social Media Marketing. Här kan du se alla utbildningar på Warmadewa University.

Risfält i Bali

Kontakta oss om du har frågor eller vill boka studievägledning!

 

Amelia Brådenmark

Praktikant